New Industry is een onderdeel van de nieuwe generatie ontwikkelaars. Vernieuwend, verfrissend en creatief met aandacht voor mens, milieu en omgeving en een scherp oog voor detail.

Het doel is het ontwikkelen en realiseren van opzienbarende projecten als aanjager voor aantrekkelijke, gezonde en actieve stad. De projecten van New Industry hebben de afgelopen 10 jaar bewezen dat alleen een mooi gebouw maken niet voldoende is. Aantrekkelijke plekken maken gaat ook om programmering en het vinden van passende exploitanten en gebruikers. Deze combinatie is bepalend voor succesvolle stadsontwikkeling.

Vincent Taapken

Oprichter en partner

Vincent (1974) is bedrijfskundige en woont in Rotterdam. Na zijn jaren bij Mecanoo Architects en OVG Real Estate is hij tijdens de kredietcrisis in 2009 als zelfstandig projectontwikkelaar gestart met de herontwikkeling van de leegstaande fabrieken aan de Piekstraat.

Lokaal geworteld

De focus van New Industry is gericht op ontwikkelingen in de regio Rotterdam. Door haar oorsprong en een sterk (informeel) netwerk in deze stad heeft New Industry bewezen bijzondere concepten en projecten kunnen ontwikkelen en realiseren. Lokaal geworteld op ambtelijk, politiek-bestuurlijk en commercieel vlak. De aanpak en werkmethode is informeel, professioneel en integer. De basis voor samenwerking zijn respect, vertrouwen en plezier!

Professioneel en full-service

New Industry is in staat een project zorgvuldig van begin tot eind te ontwikkelen en managen in samenwerking en participatie met stakeholders en omgeving. Van het idee/concept, financiële- en commerciële haalbaarheid tot de technische uitvoering en het realisatie.

Continuïteit en zekerheid

Door per project te werken met een geselecteerd team van de beste professionals en partners, waarborgt New Indusry langere termijn continuïteit en zekerheid.